dijous, 22 de novembre del 2012

Tercera victòria consecutiva

Després de la jornada de vaga general, ahir va tornar l'alta competició als estadis sabadellencs i el gloriós Llumillo ho va fer a l'Estadi Miguel Hernández (a la junta directiva del club li sembla patètic esborrar el nom d'un lluitador antifeixista com ell (membre de la Onzena Divisió del Cinquè Regiment de les Milícies Populars què després va ser del V Cos de l'Exèrcit Popular de la República a les ordres del comandant Enrique Líster) pel de "Mordor") contra els Pfvbfhfoca Juniors.



L'equip carni es va poder treure l'espina del primer partit de lliga on els pfpfpfpfpfpfvocotes van remuntar un 2-0 inicial. Ahir, però, va ser a l'inrevés. L'equip terror de les xarcuteries va remuntar un 2-0 i va acabar el partit 2-4 gràcies a gols d'Andreu (2), Dani i Carles.

Tercera victòria consecutiva. A més, després de la derrota dels Desperdiciu a mans dels Atxes -què estan a tope (con la Cup-Æ)-, l'equip escala una posició a la classificació i es col·loca d'aquesta manera cinquè classificat, empatat a punts amb el quart i només a un gol de diferència al gol average, passant així a la meitat alta de la taula.

La setmana vinent, onzena jornada contra els nostres perseguidors, els Desperdiciu de Salònica a l'Estadi Olímpic Pau Casals.

2 comentaris: